Пилот на авиокомпанията British Airways е бил отвлечен и измъчван в

...
Пилот на авиокомпанията British Airways е бил отвлечен и измъчван в
Коментари Харесай

Отвлякоха и измъчваха пилот в Йоханесбург

Пилот на самолетната компания British Airways е бил похитен и малтретиран в Южна Африка. Мъжът е бил отвлечен, до момента в който пазарувал в почивката си сред полети. От компанията транспортьор обявиха, че „ поддържат сътрудника си ”, само че не предоставиха повече детайлности.

Според информацията на вестник The Sun водачът е бил обран и освободен. До личния състав на самолетната компания е било изпратено предизвестие, че член на екипажа " е бил отвлечен пред супермаркет ", добавя вестникът.

Според очевидци на случая жена на паркинга на супермаркет в Йоханесбург се доближила до мъжа и го помолила да ѝ помогне с пликовете. Когато стигнали до автомобила ѝ, група мъже вкарали принудително водача в колата, съобщи Нова. След това потеглили към отдалечена част на града, където отвлеченият бил " грубо намушкан ".

" Бил е подложен с часове на мъчения и физически похищения. Всичко завършило, едвам когато останал без пари. Той просто е благополучен, че е жив ", уточни още анонимният източник.

В отчета на British Airways се добавя, че се е наложило да бъде извикан заместител, защото водачът не е бил в положение да ръководи самолета.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР